Tarief

Voor een sessie van 60 minuten:

  • Particulieren, individuele therapie: 125 euro per uur (vrij van BTW)
  • Particulieren, relatietherapie: 125 euro per uur (exclusief BTW)
  • Bedrijven, individuele therapie of coaching: 190 euro per uur (exclusief BTW)
  • Bedrijven (ZZP), coaching: 125 euro per uur (exclusief BTW)

In mijn praktijk reserveer ik een aantal plekken voor studenten. We bepalen het tarief dan in overleg.

Vergoeding

Ik ben geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Psychosociaal Therapeuten (NVPA) en het RBCZ. Dit betekent dat er, indien u aanvullend verzekerd bent, een mogelijkheid bestaat voor (gedeeltelijke) vergoeding van de sessies vanuit de zorgverzekering (alternatieve zorg, psychosociale therapie). Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Helaas worden relatietherapie-gesprekken niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Ethische Code

Ik ben gehouden aan de Ethische Code voor PRI Therapeuten. Op levering van mijn diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Kennismakingsgesprek & intakegesprek

Eerst met elkaar kennismaken is belangrijk. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we alle belangrijke gegevens en vragen doornemen. Ook kunnen we dan allebei ervaren of we wederzijds een 'klik' hebben met elkaar. Dat laatste is ook belangrijk voor het slagen van een traject.

Een kennismakingsgesprek plannen we samen in en duurt maximaal een half uur. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend voor jou en mij. Mocht je na het intakegesprek besluiten tot het volgen van een traject dan spreken we in principe om de week een uur met elkaar af. Hetzij in mijn praktijk in Zutphen, Hoorn (NH) of online.

Christel Reus

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK