SKYPE COACHING

Ik verzorg regelmatig PRI- en coachingstrajecten via Skype. Skype is een uitstekend communicatiemiddel om je te begeleiden bij een PRI traject , je te coachen en te adviseren. Via Puur’s Skype coaching biedt uitkomst als je niet in staat bent om naar mijn praktijk in Hoorn of Zutphen te komen en toch een PRI- of coachingstraject wilt volgen. Je hebt geen reistijd en er zijn geen reiskosten. Vanuit je vertrouwde thuissituatie of werkplek kun je op het afgesproken tijdstip contact met me leggen. Waar je ook bent, met beeld en geluid.

 

Voor wie is Skype coaching geschikt?

Skype coaching is met name geschikt wanneer je niet in staat bent om naar mijn praktijk in Hoorn NH of Zutphen te komen.

Zorg tijdens een Skype coaching-sessie wel voor een omgeving waar je niet gestoord kunt worden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen kinderen of huisdieren in de buurt zijn. Je wordt dan niet afgeleid. Zo behaal je een optimaal resultaat uit een Skype coaching-sessie.

 

Wat heb je nodig voor coaching via skype?

Voor een Skype coaching-sessie heb je de volgende middelen nodig:

  • Een computer, laptop of tablet.
  • Een webcam.
  • Een werkende internetverbinding.
  • Een Skype account. Deze kun je hier gratis aanmaken.

 

Geïnteresseerd in Via Puur’s Skype coaching?

Wil je meer weten over een PRI traject of coaching? Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier of bel mij rechtstreeks via 06-23022078.

TOP